I've got big muscles


titta vilken fin tröja david har =) AIK! woho!

Heeej! David ljuger, bara så ni vet. Mina muskler är enorma! Hihi.
Hur som helst, medans han sitter och kastar min tv-kontroll i luften (???!) så får väl jag blogga lite! Jag har gjort reklam för vår fina blogg på Facebook, men ingen har kommenterat, buhu.
Och förresten, det är inte bara David som skaffat Friskis å Svettis kort, utan det har även jag gjort! Till december nästa år.. HAHA! Hur länge tror ni det håller? Jag hoppas det håller, men vi märker väl :P Vill inte slänga ut 1950 kr i onödan liksom.
Vem hejjar ni på i Idol?? Jag hejjar typ på.. Clara, Mariette å Erika.. Å Erik å Kalle! Dom är för bra =)
Nu tänkte jag göra mig iordning, mohaha. Hare gööött
PUSS


Allt om ingenting

Istället för att bli hysterisk och slita håret för att man förökt logga in på sin egen blogg ungefär tiotusenetthundtratjoguelvakommafem gånger (grattis till den som lyckades läsa det), kom älskling med den magiska idén att starta en gemensam blogg..yahooooo
Som proffisionel skrivare vet jag att DU som läsare vill veta vad min companjon gör atm. Jag ska vara så hygglig att berätta det, bara för att...ja, let's face it: jag är den givmildigaste pricken man kan hitta i en atlasbok.
Hon ligger i sängen, sexigsom alltid, och kollar med ena ögat på idol(programmet alltså, inte jag), med andra ögat på min mobil och med tredje ögat på mig. Jag solar i skenet av glädje för mitt snart nyinköpta gymkort på F&S.
Såklart tänker du som läsare "Men vad ska Bogart med gymkort till, han är ju redan sjukt vältränad som det är"
Mitt svar är: Självklart! Men man kan ju inte bli för biffig.
Jag kan t.o.m ta mig den friheten att berätta hur stora  muskler jag har genom ett test:
Nu,
*Känn på dina egna muskler
* Multiplicera det med tio
* Där har du min muskelvolym
Nu
* gör samma sak, dvs känn på dina muskler
* dividera det med tio
* nu har du therese's muskelvolym

Jag förstår att du nu är slagen med häpnad och att ditt huvud känns som en tom colaburk, men hey upp med hakan, alla kan vi inte vara hur smarta som helst. Nu sjunger pälskling och det är min uppgift att få tyst på denne...dagens gåta: Hur ska detta gå till?
(To be continued..)


vår nya blogg!

Hejsan på er! Här har ni vår lilla gemensamma blogg, haha. Vi är Therese å David (Bianca å Bogart). Just nu skriver lilla Therese, höhö. Namnet på bloggen, ja det kom till efter en liten diskussion. En ganska flummig sådan måste jag säga.. Funderade på att ta något i stil med www.elefanterna.blogg.se, men när det blev för flummigt och svårt att komma fram till något (och herr D. skulle sova) så bestämde jag namnet, mohaha!
Jag har ingen aning om hur seriös denna blogg blir.. Men det märker vi ju!
Hur namnet kom till från början är en liten kort, ehm, historia. David heter ju Bogart i typ sjuttioelfte namn. Och jag fick bli Bianca, eftersom det kallade han mig för förut, för typ länge sen. När vi lärde känna varandra..
Sedan tidigare har vi båda två bloggar.. www.bogart.blogg.se och www.metrobloggen.se/tarnans, men nu hänger vi lite av vår tid här helt enkelt.
Nu ska jag nog också sova, ska ut med hunden imorgonbitti..
Btw, jag har bestämt layouten på bloggen hittills (A) han får ändra till något sen när han loggar in imorn, eller nångång. Hehe.
Hare gött! Pöss
//bianca


RSS 2.0