Cocktail klänning..

Halloj! Lite snabbt inlägg får det bli.. Ska sätta mig och plugga sen! Hur som helst, idag var det skola mellan 8-12. Sen lite "shopping" med Malin i Kista. Ingen av oss köpte något (om man bortser från Donken..), men vi provade massa klänningar båda två! Letar efter cocktail klänning (som jag även kan ha på nyår). Hittade en som jag gillade, men vet inte.. Lite tråkigt med helsvart kanske?

Kom med tips! Hur ska en bra cocktail klänning se ut? Färg? Längt? Axelband?


Time to study. Skulle träffa David ikväll, men han har dissat mina sms hela dagen. BLÖÖ!
Adios!

The Anthem (Pitbull)


tenta avklarad!

Tenta avklarad! Hoppas det gick okej iallafall, jag hoppas på ett E! Sen får vi ju se om jag fick ihop 30 poäng på Del 1... :/ Men men, annars blir det kompletering upp till E, suck! :(
Hur som helst, jag tänkte smart igårkväll/imorse! Tog med mig min lilla dator och internet och allt sånt, så jag hade något att göra i väntan på de andra.. Vi ska ju göra dumma oppositionen (om en annan projektgrupps arbete) efter tentan. Får se när alla blir klara.. Såå,hur som helst. Jag lär ju sitta här i nån timme till iaf! Slänger upp en bra låt om några minuter =)
PÖSS


/bianca

Jag har förresten gjort nåt litet onödigt, hehe (A) om ni lägger till /bianca efter det här bloggnamnet, alltså www.bogartbianca.blogg.se/bianca, så har ni en "egen del" där jag skriver lite eget i. Typ. Sånt som inte riktigt har med Bogart att göra och annat. Haha.

26/10

Nu så är det dags för mig att sova då! Tänkte göra mig iordning och läsa igenom allt en sista gång.. Sen får jag läsa igenom lite imorn innan jag åker hemifrån och påväg till Universitetet.. Hoppas hoppas verkligen jag får ett E iallafall! Jag dör om jag får underkänt.. :( Bara dom inte väljer just de instuderingsfrågorna som jag inte kan så bra.. För asså, de väljer ju en fråga från varje kapitel typ och har med på tentan. Så det kan ju bli så att de råkar välja just de jag kan eller just de jag inte kan. Vi får hoppas på det förstnämnda! Tror jag ska ringa och väcka David imorn innan tentan, för att få lite lyckorus! =)
Nej, nu måste jag verkligen stänga av datorn. Sov gott hörni!
Puss


Universitetet tar all ens energi och tid..

Jag känner mig jätteelak på sista tiden. Eller vad man ska säga. Sen jag började på universitetet känns det som att jag inte har tid för någonting. Det känns som att jag jämt har massa plugg att göra och aldrig hinner träffa vännerna i veckorna. De underbara människor jag lärde känna på Rudbeck träffar jag inte alls ofta numera. Och det suger! Jag saknar det verkligen så sjukt mycket att träffa varandra i skolan varje dag. Och saknar att ha tid att träffa folk och göra annat än att plugga jämt..
Förlåt, för att jag är så enormt osocial och aldrig har tid med något. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra för att hinna mer saker, utan att studierna drabbas.. :/

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här. Men det är verkligen så jag känner. Som att jag tappar kontakten mer och mer och aldrig har tid med något. Jag vill verkligen inte att det ska vara så! Vill inte, vill inte, vill inte! Jag ska försöka, att när det väl finns tid, ta mig tiden att träffa lite folk.


händer på halloween?

Det är snart Halloween, hjälp vad tiden går fort! Men. Lyckostar ni som går i gymnasiet/grundskolan som faktiskt har lov nu i veckan. Vi på universitetet har tentor och skit denna vecka! Iaf jag. Och föreläsningar. Suck. Vore så skönt med en veckas lov...

Hur som helst. Vad ska ni göra på Halloween? Jag har absolut ingenting planerat. Okej att jag sitter hemma de flesta helger och pluggar eller så. Men när det är en "högtid" som denna så måste man ju göra nånting iallafall.. Jag vill ju inte bara sitta hemma :/


lördag

Plugg plugg plugg. Allt kretsar just nu kring tentan. Jag tycker inte om tentor. Det är så jobbigt dagarna innan. Jag har inte ens gjort alla frågor än och tentan är på tisdag :(
Men David kanske skulle dyka upp här ikväll, hoppas det!

3 tentor

Hejsan på er! Nu har det varit ett bra tag sen både jag och Bogart har skrivit.. Meeen! Vi har våra anledningar.. På tisdag har jag dödens tenta och på måndag och onsdag (tror jag det var..) har herr Bogart tenta. Kul va? Såå, vi pluggar en del. Eller jag gör iallafall. Hihi.
Igår kom han hit till mig å pluggade massor iallafall, sen belönade vi oss själva (för vi var så duktiga!) med glass å chokladsås å maränger till filmen Firewall, ganska bra faktiskt! Idag vaknade vi å gjorde oss iordning å så. Pluggade lite. Åt lunch. Pluggade. Såg på Sällskapsresan, den där de åker till Gran Canaria! Alltid lika rolig film.. Efter det drog han hem och jag åkte till Barkaby med föräldrarna å tittade på lite saker. Jag hoppas på att få ett par Uggs i födelsedagspresent av föräldrarna (A) Pappa verkar vara väldigt för den idéen iallafall.. Hehe =D
Annars ikväll har jag pluggat, pluggat och pluggat. Och ändå är jag inte i närheten av klar! Imorgon äre seminarium/redovisning på projektet och sen ska jag och Sussie gå igenom lite instuderingsfrågor inför tentan. Sen ska man väl hem och plugga ännu mer! Men imornkväll är det skördning på Farmville (HAHA x) det ni!) och eventuellt filmkväll hos Ashkan. We'll see hur mycket plugg jag hinner.
Gonatt på er! Sovdags nu.
PÖSS

Förresten, igår firade jag å herr Bogart 11 månader, woho! :D Snart ett år (A) <3


Varför gör jag det här?

Fördelar med att fortsätta Data och Systemvetenskap:
- Nyttigt inför framtiden

Nackdelar:
- Jag tycker allt vi gör i princip är riktigt tråkigt
- Jag gör samma sak varje dag; pluggar
- Har knappt fritid, hinner inte träffa vänner
- Jag förstår ingenting av det vi gör
- Det är så lite "jag" som det kan bli

Jag ser verkligen inte anledningen till varför jag borde fortsätta när jag vantrivs, tycker det är sjukt tråkigt, inte förstår någonting, inte hinner med vännerna, har noll fritid och bara mår dåligt hela tiden.

fest-planering, kusin-middag, och plugg-dag.

Heeej, haft en bra helg? Vad har ni gjort i helgen?
Jag har pluggat. Och pluggat. Och träffade Malin å Emma igår, woho! :D Vi planerade vår lilla gemensamma födelsedagsfest! Najsigt =) Kommer bli sjukt roligt! Sen igårkväll var jag och föräldrarna hemma hos kusinerna m.fl. och åt god middag och efterrätt och pratade massor. Bland annat om stökiga rum och gamla semestrar från när vi var små. Haha! Kul och trevligt var det iallafall =)
Imorgon är det skola, och jag ska unna mig en sovmorgon! Woho! Så klockan nio ska jag upp imorn! =) Sen blire göra sig iordning osv osv. Åka till skolan, gå på föreläsning, plugga klart projekt, sen hem å plugga lite mer! Kanske blir det gymmet på kvällen.. Vi får se! Eventuellt spinning, om dom har det på Friskis imorn dvs! Ska kolla upp det.
Naej, dags att sova! Gonatt på er!
Pöss


på tal om snö..

På tal om snö. Förra veckan åkte dom Snowboard på Plattan i stan! Haha hur coolt som helst =) Det var nån tävling eller nåt sånt där då. Jag och David var inne i stan och så helt plötsligt såg vi det på Plattan! Fick ingen bra bild.. David fick bättre tror jag.. Men lite snö ser man iaf mellan allt folk! =)


Snö i oktober?



Vi är inne i oktober. Och det har redan snöat! Fatta! Vi i Sverige har ingen sommar längre, vi har vår, höst, vinter, vår, höst, vinter, osv. Det suger! Sommaren är ju lätt den bästa årstiden, och det är den årstid vi knappt har i Sverige :( Jag vill åka utomlands! Tänk er, en strand, 30 grader i luften, över 25 grader i havet, buffé frukost och middag, härliga små luncher på stranden, shopping... Ååå, om man bara hade pengar..

Naej, nog om drömmandet! Back to verkligheten!
Verkligheten just nu är att jag sitter hemma å pluggar, suck vad segt! Men idag har jag läst kapitel 3, 6 och 8! Duktig jag är =) Ska även läsa kapitel 9 idag. Sen är det bara kapitel 10 och 12 kvar! Och massa annat.. Men det tar vi i veckan!

På onsdag är både jag och David lediga, woho! Och det är även den 21. Oktober. Det betyder 11 månader vi har varit tillsammans! Najs! =) Snart ett år, hehe. Får se vad vi hittar på på onsdag! Något kul iaf hoppas jag =) Både han och jag måste dock plugga, eftersom vi båda två har tenta veckan efter.. Jag på tisdagen den 27 och han på onsdagen den 28.. Sen äre ny kurs! För min del iaf..

Nu ska jag springa ner och sno lite godis och kakor av föräldrarna som ser på film, hihi!
Hare bra =)

PS. Jag klippte ligg förut förresten! Det blev väl okej.. Men jag har iaf lugg nu igen, haha.


snö på vårat bord på baksidan..


presentkort Silja Tallink

Jag kom på att jag och David har ju fortfarande våra 2 presentkort kvar på Silja Tallink.. Hmm, en dygnskryssning till Åbo, A/B/C-hytt är det som är på presentkorten. Skulle vara sjukt mysigt att åka iväg han och jag, hihi.
Denna bild är från sist vi var på kryssning, med hans föräldrar =)


jättesuddig, fotade bilden med mobilen, haha


A Thriller

Att skriva upp sig på en redovisningslista för dreamweaver och få sin redovisning påbörjad 2 timmar för sent är inte vad de flesta skulle klassa som "kul". Inte den här killen heller.
Nåja, det goda humöret kom tillbaka på tågen på g hem från skolan, när jag garvade en okänd kille i ansiktet
The plot 
Vi 4 okända personer sitter brevid varandra på tåget
Vid T-centralen blir det tomt i alla platser runt omkring oss, men ingen av oss flyttar på sig till en ledig plats(vilket skulle vara ett typiskt svenskt betéende)
En "obehaglig" känsla fyller dessa fyra platser, över den förväntning om vem som kommer flytta på sig först
Mina smilgropar börjar vika sig uppåt av detta roande ögonblick, och snart kan jag inte hålla tillbaka garvet som går ut över stackars människan som sitter framför mig som ser livrädd ut.

In other news
Försökte kolla på Michael Clayton härom dagen, har hört att det ska vara en skojsig rulle. Pallade 30min och nu är det en annan Michael som fångat intresset, the king of pop Jackson. Han kommer och går på min faschinerande-lista. Idol kan tydligen leka med ens hjärna.
Och btw: Monster - Itchy Daze & what can i say - dead by april = good! good!

bäst

Jag är bäst. Jag blev klar med kapitel 2 ikväll ändå. Nu ska jag sova. Godnatt!

Omgjord planering

Omgjord planering (gud vad sämst jag ääär på att följa planeringarna!)

[x] kapitel 1
[x] kapitel 11
[/] kapitel 2 (onsdag)
[ ] kapitel 6 (onsdag)
[ ] kapitel 10 (torsdag)
[ ] kapitel 8 (fredag)
[ ] kapitel 9 (fredag)
[ ] kapitel 3 (söndag)
[ ] kapitel 12 (söndag)
[x] labb 1
[ ] labb 2 (torsdag, handledning)

klipp klipp

Yoyoyo! Allt gött hemma i slotten? Här är allt bra iaf, lite hungrig. Hehe. Men snart är middagen klar såå ;)
Det har inte blivit nåt gym idag! :O Jag är inte duktig.. Jag har knappt pluggat! Vaknade, gick ut med hunden, gjorde mig iordning, åt lunchbuffé i Sollentuna med min mor, åkte till Stinsen där mamma handlade lite. Sen hem, fikade och så. Och inte förens NU ska jag sätta igång med plugget. Ajjabajja! Men kapitel 2 har jag läst lite i förut, och det är inte så många ord till kapitlet.. Så borde hinna klart det idag ändå!
I hope.

Mr Bogart får jag inte se förens imorn, allt detta plugg sucks! Hinner inte med annat som jag hellre vill göra, hinner inte träffa honom, hinner ingenting känns det som! Damp. Ska mina nästa 3 år vara såhär? I hope not.. Vill inte sitta och stressa i ytterligare 3 år varje dag. Kommer ju bryta ihop då!

Näee, kanske ska plugga som en galning nu och sen belöna mig själv med lite Sims? (A)
<3


Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Tycker ni borde prenumerera på vår blogg =)

jag är bäst på planeringar. inte lika bra på att följa dom bara..

[x] kapitel 1
[x] kapitel 11
[/] kapitel 2 (tisdag)
[ ] kapitel 6 (tisdag)
[ ] kapitel 10 (onsdag)
[ ] kapitel 8 (torsdag)
[ ] kapitel 9 (torsdag/fredag)
[ ] kapitel 3 (fredag)
[ ] kapitel 12 (fredag)
[x] labb 1
[ ] labb 2 (torsdag, handledning)

Anledningen till att jag inte skriver kapitlena i ordning är för att föreläsningarna tar upp alla kapitel i den här ordningen.. Jag har lite kvar att göra! Imorgon är det kapitel 2 och 6.
Om jag följer denna planering (den är inte orimlig, det är bara jag som är lat) så borde jag definitivt hinna klart denna vecka enligt planering! Hoppas jag lyckas bara..
Vad tror ni? Klarar jag det???


no gym, no plugg, no... no lust.

Halloj på er! Just nu sitter jag och skördar på Farmville, hehe. Pluggandet går inte alltför bra.. Men jag är snart klar med kapitlet jag tänkt göra idag. Man orkar verkligen inte mer än ett kapitel om dagen, det är riktigt jobbigt, faktiskt. Såå, jag ligger alltså fortfarande långt efter min planering, tyvärr.. :/ Det känns så idiotiskt att tänka att om jag bara hade gjort ett kapitel om dagen från och med den dagen vi började kursen, så hade jag varit klar med boken nu.. Men istället så har jag bara gjort 2 kapitel, blöö!

Naeeej, nu ska jag väl sluta blogga, hehe, och börja (fortsätta) plugga!
Btw, har inte gymmat sen i...typ torsdags?! Hjälp.. men har inte haft tid. Ska nog dit imorn en sväng och bygga muskler, hehe. Träningsvärken har ju varit borta sen i fredags!
 xoxo


Brunett/Blondin? Lugg/inte lugg?


Blond eller Brunett?
Kort lugg eller lång lugg?
Hur ska jag göra?
(Sämst bilder, JAG VET!)


helg = dålig uppdatering

Hejsan på er! Haft en bra helg? Helt = dålig uppdatering för vår del. Typ.
Hur som helst, det har varit en helg då vi varit en del med varandra, jag och herr Bogart alltså. Härligt! I fredags var vi här hos mig, åt god middag (hemmagjord wok, mums!) och såg lite på Idol och så. I lördags så drog vi in till stan. Jag följde med som sällskap, och han shoppade och kollade i butiker, hihi, brukar vara tvärtom ;)
I lördagskväll var det iallafall utgång för att min kusin Amanda fyllde 18 i fredags! <3 Så vi drog till Huset då. Sen sov David här hos mig, igen, hehe.
Idag vaknade vi vid tolv och sen åkte han hem och jag drog till Värmdö för att fira Amanda (med släkten denna gång). Vid sju kom vi hem igen, gjorde då middag. Gud vad gott det var med riktig mat! Har inte fått mat på hela dagen, hehe, bara fika. Så falukorv med makaroner satt helt perfekt!
Nu ska jag plugga, tror jag. Måste se fredagens föreläsning nångång. SUCK!

Vad har ni gjort i helgen då? Something fun I hope, so you can comment ;)
pöss <3


plugghelg

Goodmorgon goodmooorgon! Sovit gott inatt? Jag somnade inte förenst efter tolv, suck!
Idag blev det inget gym, ajjabajja! Funderar på att dra dit imorgonbitti istället? Hmm. Det blev iaf att göra klart kapitel 1 idag. Det går segt för mig denna vecka! Efter föreläsningen ska jag göra kapitel 11 och sen imorn kapitel 2. Ja jag vet, jag hoppar i kapitlena, men det är för att jag tar kapitel-ordningen efter vilken ordning de kommer på föreläsningarna! Anyway, kapitel 11 idag, kapitel 2 och 6 i helgen. Helst kapitel 10 också. Då är jag ikapp min planering igen. Najs.
Nu ska jag äta lunch, sen föreläsningsdags.
Pöss


extrajobb

Herr Bogart borde skriva mer.. Om hur mycket han ser på Scrubs. Eller nåt. Come on!

Jag har varit jätteduktig ikväll, jag har sökt massa extrajobb! Jag hoppas jag får något, det skulle verkligen inte sitta helt fel med lite extra pengar i fickan!
Nu ska jag sova. Ska upp åtta imorn, ut med hunden, göra mig iordning. Dra till gymmet. Hem igen, duscha. Till skolan på föreläsning. Hem och plugga. Kul fredag! =)
Pöss


when everything is like bortblåst

Hejsan på er! Lyssnat på låten i förra inlägget? Love it!

Har ni tips på hur man får studielust? Jag har så mycket plugg att göra, men all motivation är som bortblåst! Kommer ju sluta med att jag sitter i helgen och vrålpluggar, och det vill jag ju inte! :(
Huuur som helst, idag jobbade vi mycket med projektet i skolan, woho, det går bra för oss! Så vi ska inte arbeta med det imorn. Det betyder gyyym imornbitti =) Najs! Gymmade en sväng idag också. Jag måste bara bestämma mig för VAD jag ska göra innan jag kommer dit. Så jag inte kör lite på ben, nåt på armar och sen lite mage. Sen nåra små lyft på beeen osv, ni fattar! Tips på hur man tränar som bäst?

Imorn fyller my lovely kusin AMANDA 18 ÅR! <3 Hope she will have a lovely birthday!

Annars händer inte mycket här i livet just nu. Försöker plugga, går på föreläsningar, gymmar, lite Farmville. Ja ja ja, jag vet! Farmville?!?! Jag har fastnat i skiten, precis som andra halvan av Sverige. Har ni också gjort det? Fastnat i Farmville?

NU ska jag plugga. Efter att jag skördat klart på Farmville dvs. HAHA, tönt jag är.
Sov bäst, pöss <3


jag har en söt hund =)


Hide and Seek


träningsvärk

Jag måste säga att jag börjar bli van vid att ha ont någonstans i kroppen just nu! I helgen var det axlar, nacke, armar. Typ. Just nu är det mage och armar. Haha, gymmet gör nytta!

Hur går det för dig Bogart?

massa projekt!

Hey barn! Hur mår ni? Jag mår braa. Är lite trött bara, men vem är inte det? Sitter å glor på Unga Mödrar på femman, snackar med herr Bogart i mobilen och bloggar samtidigt.. Det går inte så bra. Haha.
Idag har varit en helt vanlig dag. Lite stressigt imorse bara. Projektarbete 11-12.30, lunch i Kista C med projektgruppen till ett. Sen föreläsning (vi gick efter halva, haha) och arbetade med projektet till tre sen. Efter det hem och har väl inte gjort alltför mycket sen dess ^^
Nuu ska jag se vidare på Unga mödrar, sen plugga. Kul liv! David dissar mig btw, han vill inte komma hit ikväll.. :( Han ska plugga, men han spelar CS. Dumma David!
Sov gott ^^


Omänskligt tidigt

Yoyoyo! Allt bra med er? Med mig är det toppen!
Idag har jag först varit i skolan, gick upp 6 imorse. Det är ju omänskligt! Det var fortfarande mörkt ute ju! Naej, jag är van vid att gå upp tidigast åtta... Hur som helst! Jag lyckades få pappa att köra mig till skolan, eller, jag fick skjuts till Amorinavägen. Sen blev det kö. Då släppte han av mig vid busshållsplatsen. Så jag fick sitta på 179 i kön till skolan istället, woho. Väl framme i skolan mötte jag upp Kerem och vi satte igång med labben som vi hade idag, grejt, vi blev klara runt ett. Najs!
Efter det så gjorde jag det man inte ska göra. Donken innan gymmet. Haha. Jag är duktig iaf. Var på gymmet i lite mer än en timme. Tänkte dra dit imorn också, innan skolan. Duktig jag är va? =) *stolt* Jag var där sjääälv! För herr Bogart var i skolan. Jag är bäst!
Sen, fort hem, ut med hunden, laga lite wok, äta wok och nu ska jag läsa kapitel ett. Woho. Sen ligger jag bra i planeringen igen.

Gissa vad?! Ikväll ska jag få träffa David, fett glad! Är ju så svårt att hitta tider att ses på när båda pluggar så mycket :( Men inatt ska jag sova hos honom, jag är glaaad.

Nu ska jag plugga. Inte glad längre. Hare gööött! <3


Onyttigt värre

Hej snyggingar! Allt bra? Här är det tröttsamt :P Studielusten är inte direkt på topp, haha! Men men, måste läsa kapitel ett ikväll iallafall, dampbok! Meeen, imorn är det LABB i skolan, najs. Så får man göra lite i skolan iallafall. Ska arbeta med Access, fråga mig inte vad det är. För jag har ingen aning, haha!
Sitter och tittar på Svenska Hollywoodfruar (A) Det är ju fett bra, höhö.
Nej nu börjar ju föräldrarna gå och lägga sig.. Måste hämta lite glass och kanelbullar nu! I know, I know.. Fett onyttigt. Men gymmet imorn I think! Ska försöka släpa med mig herr Bogart.
Godnatt alla grymma läsare! haha
pöss <3


I know you want me..

..you know i want varma kläder, att skjutsa hem sin mor såhär dags i denna kyla (1 grad, O ja) i t-shirt och badbrallor är inte den bästa idén man haft idag. Den bästa idén va att ta sig en 200grammare till lunch på grillen! och att gymma när det va helt öde vid vikterna, och på resten av gymmet för den delen. Skulle lätt kunna förverkliga allas största drömmar och lägga upp en pic på mina feta muskler på bloggen..men bildernas storlek är ju begränsade så det blir inget av. en god nyhet är att det blev en galet trevlig helj, bestående av en:

fredag, med gym, live hockeymatch i sollentuna å chillkväll framför tv:n med 3 coola killar: daone, jaonte å russel crow som gladiator, den här gången på vhs...awsome! som Jontes ord, "det är är ju fan CAM-kvalité!"
lördag, förfest på Nivå22 med (mesta del av) klassen, sedan further to bridge med the usual suspects. ps: eastwoods förkröksmetod är Magisk!
i söndags var den ju den absolut kända kanelbulledagen, så hoppas ni alla torskar och tomtar tog er i alla fall en smakbit.
   nä, nu ska man dra sig tillbaka med Blur och song22, sedan ta hand om sin extremt förkylde old man för att förmodligen själv bli smittad och förlora rösten som belöning.
Vilken tur att jag fortfarande kan skriva. Vad folk göra på dagarna om det plötsligt slutade komma in upplysande inlägg a lá bogart? (t.b.c)




sovdags

Goooonatt på er! Ska sova nu, är proppmätt och trött! Men så blir det när man sitter en kväll hemma och äter massa chips och godis.. Hehe (A) David har en liten pojkkväll med sina grabbar.
Höres!


fredag

Yoyoyo! Allt bra med er?
Guess what? Jag har äntligen (efter 5 veckor på service!!!) fått tillbaka min lilla älskade mini-pc. Så nu kommer David hata mig för all framtid, hihi.
Jag är ganska nyhemkommen från gymmet, idag igen. Visst är jag bra? Och jag har så underbart schema att jag kan gymma typ 4 gånger i veckan (vardagarna då!) (om jag orkar dvs :P ), yahoo! Får se hur ofta jag får med mig David, han har ju lite dummare skoltider..

Idag kickade projektet igång i skolan, bra grupp jag hamnat i faktiskt! Nöjd =) Vi han med mycket till en början idag måste jag säga! Hade ju bara tänkt att starta lite mjukt, men vi kom igång riktigt bra tycker jag =)

Ikväll är det plugg som står på schemat. Massor. Måste läsa 2 kapitel (inte kul..). Men först är det middag! Sen Unga Mödrar på tv vid halvsju, och sen Idol vid åtta. Så det blir lite chill också!
Adios!


Bloglovin

Håll koll på oss på Bloglovin!


dance to the träningsvärk, oh yeah

Yoyoyo, allt bra en härlig torsdagskväll som denna?? Eller har ni lika mycket plugg som jag och herr D. har? Han sitter hemma å klinkar på tangenterna för att lyckas med excel (nån redovisning imorn tror jag det va, good luck my love). Själv borde jag läsa klart kapitel DOS (2) för att hänga med på föreläsningarna och fatta något när vi går igenom övningarna imorn. Good luck with that..right.
Annars då? Jo vi GYMMADE idag, jag stolt?! Okej, jag fick fan mer gjort i somras på Friskis i Hallstavik än idag, men jag tog mig dit! Och om jag inte har helt fel, så kommer jag ha en härlig träningsvärk lagom tills party (dans) på lördagskvällen, najs. På tal om lördagskvällen, (Bridge, wooohaa), så ska vi uut, och jag är fattig. Det blir en nykter danskväll för moi! Kanske om man förar lite hemma innan så (A) NAJS.
Nu ska jag värma kanelbullar (eller äta yogurt?) och vänta på samtal från herr D. Han skulle ringa mig 21.16 (han är 7 minuter för sen!).
Hare gött och plugga mycket folket!
Pöss 


5 stjärnigt hotel

Goodmooorgon! David har lämnat mig nu, övergett mig! Stackars mig.. Nja, bara skoja =) Fast han har faktiskt åkt iväg.. Vid sju vaknade vi imorse, eftersom David hade satt sin mobil på laaarm då. Attans. Jag är ju ledig idag! Eller, jag ska göra lite övningar, men inga lektioner =)
Efter att ha legat kvar i sängen till... halvnio, typ, så hoppa han in i duschen å jag fixa frukost åt han. Vilken lyx han har hos mig! Värsta fem-stjärnigt! Iallafall, när vi ätit klart så drog han mot tågen å skolan och jag ställde mig och diskade undan, woho.

Men guess what?! Idag ska jag å herr Bogart gymma på Friskis i S-tuna. PREMIÄR! Najs eller vad? Jag trodde aldrig jag skulle skaffa gymkort. Men nu har jag det! Och shiiit vilka muskler jag ska få! Vänta ni bara, mohaha.

RSS 2.0