Idol

Halloj! Nu har jag kommit hem från Frida och gjort mig iordning å ligger i sängen. Sjukt skönt! Jag är helt slut och kommer nog somna bums när jag lägger ner huvudet på kudden!
Det var en trevlig kväll med massa chips och så lite choklad framför Idol. Det suger att Erika åkte ut.. Rabih (stavning?) borde ha åkt ut! Han borde inte ens ha kommit in i finalerna från första början! Har sjunger hemskt.. Nej, nu ska jag inte sitta å klaga på "idolerna". Hur som helst, jag älskar fortfarande Tove, å Erik, å Calle, å Reza, å Mariette. Mmm, det är mina favoriter! Har inte haft så många favoriter samma år förut nångång!

Naej, nu måste jag verkligen sova. Ska till David imorn på förmiddagen/mitt på dagen nångång. Så jag måste orka upp imorgon då!
Förresten, upptäckte just att jag inte fick med några axelband på klänningen jag köpte idag.... Det är det till klänningen, men man kan ta bort dom. Men jag vill ändå ha axelbanden liksom. Ska nog förbi Stinsen imorn med klänningen och kvittot och be om det..

Nej, NU ska jag sova. Gonatt!

Fredagskväll

Så mycket tankar. Så lite plats för det. Jag vill inte berätta för någon, men samtidigt vill jag kunna prata om det. Men jag mår så dåligt över det här. Jag känner mig så långt ner i prio. Det känns som att.. jag vet inte. Vill inte skriva för mycket, men samtidigt måste jag få ur mig allt. Måste få ut det ur mitt huvud. Men varför blir det såhär? Varför får 'denna' alltid mig att känna såhär. Just..just stay in touch...




Halloj =) Nu sitter jag här i soffan och ser på The City på MTV. Det har inte hänt mycket alls idag, har bara tagit det lugnt och chillat! Sen runt åtta ska jag iväg till Frida och se på Idol med henne och Annie. Så skönt att komma hemifrån en stund. Roligare att umgås med vännerna än att bara sitta själv hemma och glo liksom. Tar väl med mig chips å dipp som jag köpte i Stinsen idag med mamma! Förresten, jag köpte en klänning på Stinsen idag också! Har provat den förut och funderat på om jag skulle köpa den.. Men nu är det gjort! Så nu har jag en klänning till mitt, Malins och Emmas Cocktail-party, och även en nyårsklänning! =)

Fett segt att jag inte ska vara hos Frida förens om typ 2 timmar.. Och jag är så trött att jag håller på att somna redan nu! Hoppas jag orkar hålla mig vaken hela kvällen.. Hehe.

Imorgon är det Halloween(!) och jag har fortfarande inget planerat för kvällen!! Vad ska ni göra? Någon som har lust att släpa med mig också?? =) Haha.

Naej, nu ska jag hitta på något att göra de nästa 2 timmarna..
Have a great fridaynight!
Puss

Unga mödrar

Jag blir så arg! Jag sitter och tittar på Unga Mödrar, och det är en 14-årig tjej som är gravid. Hon fäller hela tiden kommentarer som verkligen bevisar att hon är långt ifrån mogen att få barn! "Ja, det har ju sina nackdelar, nu kan jag ju inte dricka längre. Om jag fick en öl nu skulle det vara dagens höjdpunkt" osv. Varför behöll hon barnet då? Det är helt sjukt! Hon kunde göra abort, men hon valde att behålla det.
Nej, jag är inte helt förtjust i aborter. MEN kan man inte ta hand om barnet och är man inte mogen för att få barn så ska man fan inte skaffa ett! Jag blir så arg!
"När jag vill ut och festa så kan ju Oliver (pojkvännen) ta hand om barnet".
Jag förstår inte hur hon tänker eller varför hon gör som hon gör! Hon är i fjärde månaden och hon har varit tillsammans med sin kille i 5-6 månader. WHOT?! Och hon är så säker på att de kommer hålla ihop föralltid! Hon vet det, efter typ 5 månader. Naej, hon är verkligen inte mogen för barn.

Haha, det är en annan tjej som har ett barn redan och såå. Hon är så himla optimistisk! Hon och hennes nya kille samt hennes son ska flytta in i ett hus, flytta ihop alla tre för första gången. Och hon tror att det tar 3-7 dagar att renovera ett helt kök! Hon tror att under den första månaden i huset så kommer de hinna renovera köket, 2 badrum, fixa nytt tak i huset, lägga nya golv, byta alla fönster och dörrar. WTF?! Haha. Hon kommer nog ganska snabbt märka att det kommer ta mycket längre tid..

kommerintepånågonrubrik

Jag är så trött på det här. Så trött på att aldrig kunna få ett ordentligt svar. Att aldrig bara kunna...jag vet inte. Jag är bara så sjukt irriterad och besviken! Så därför tänkte jag inte skriva så mycket. Jag är inte på topphumör idag..

Annars har inget intressant hänt idag. Skola, kolla lite i Kista med Sussie, hem, gymma lite (det var iof sjukt skönt!), middag och film. En chilldag helt enkelt. Men ändå är det något som inte stämmer..
Naej! I'll be back när det är bättre humör i min hjärna!

Tenta avklarad!!

Hejsan på er! Så var tentan avklarad då, skönt som fan! Ikväll har jag typ bara spelat Sims, haha. Jag som tänkte se en film också! Det hinner jag ju inte nu.. Jag är helt död, riktigt trött! Och jag börjar 8 imorgon, det betyder gå upp klockan 6 och åka klockan 7, it sucks! Föreläsning mellan 8-12 imorn, kommer dö av både hunger och trötthet!

Btw! Nu har jag Windows 7 på min lilla mini-PC =) Hihi, dock på Engelska. För CP-filen (multi-language) som fanns på hemsidan också, den funkade inte! Ska hålla koll på det där och hoppas på att det kommer fungera snarast..
MEN. Nu ska jag äta en muffins, och.. ta det lugnt! Hare gött =)


Dagen innan..

Nu så är det dags för mig att sova då! Tänkte göra mig iordning och läsa igenom allt en sista gång.. Sen får jag läsa igenom lite imorn innan jag åker hemifrån och påväg till Universitetet.. Hoppas hoppas verkligen jag får ett E iallafall! Jag dör om jag får underkänt.. :( Bara dom inte väljer just de instuderingsfrågorna som jag inte kan så bra.. För asså, de väljer ju en fråga från varje kapitel typ och har med på tentan. Så det kan ju bli så att de råkar välja just de jag kan eller just de jag inte kan. Vi får hoppas på det förstnämnda! Tror jag ska ringa och väcka David imorn innan tentan, för att få lite lyckorus! =)
Nej, nu måste jag verkligen stänga av datorn. Sov gott hörni!
Puss

Universitetet tar all ens energi och tid..

Jag känner mig jätteelak på sista tiden. Eller vad man ska säga. Sen jag började på universitetet känns det som att jag inte har tid för någonting. Det känns som att jag jämt har massa plugg att göra och aldrig hinner träffa vännerna i veckorna. De underbara människor jag lärde känna på Rudbeck träffar jag inte alls ofta numera. Och det suger! Jag saknar det verkligen så sjukt mycket att träffa varandra i skolan varje dag. Och saknar att ha tid att träffa folk och göra annat än att plugga jämt..
Förlåt, för att jag är så enormt osocial och aldrig har tid med något. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra för att hinna mer saker, utan att studierna drabbas.. :/

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här. Men det är verkligen så jag känner. Som att jag tappar kontakten mer och mer och aldrig har tid med något. Jag vill verkligen inte att det ska vara så! Vill inte, vill inte, vill inte! Jag ska försöka, att när det väl finns tid, ta mig tiden att träffa lite folk.


26/10

Godmorgon på er! Jag är ganska nyvaken, och idag finns en sak planerat på schemat: Plugga. Det är ju idag som jag ska klämma in hela kursen i hjärnan! Good luck with that.
Men innan pluggandet sätter igång, så ska jag göra mig iordning och gå ut med Daisy.
Får se hur mycket bloggandes det blir idag. Kanske slänger in ett inlägg när jag tagit mig igenom hälften av alla kapitel!
Hare gött!


Sovdags

Det är söndag idag. Imorgon är det måndag. Och sen är det tisdag. På tisdag har jag en jättejobbig tenta. Men jag ska fanimej klara ett E iallafall på tentan! Annars är jag ju riktigt dålig.. Imorgon ska jag lära mig cirka 100 instuderingsfrågor, wish me luck. Kan man dom (på tentan väljer de ut 10 av dom), så får man ett E. Sen hoppas jag ju att jag klarar D.. Men vi får se hur det går! Bara jag klarar mig över precis godkänt (E alltså) så är jag mer än nöjd! Den här kursen har varit en pest och jag har haft jättesvårt för den och haft mina riktigt jobbiga stunder så tyvärr pojkvännen fått ta smällen. Förlåt för det!

Hur som helst, imorn ska jag upp och plugga vid nio. Såå, borde sova nu så att jag orkar med hela dagen imorgon!

Förresten, har ni några tips på vad bloggen ska handla om? Typ vad jag ska skriva om och så. Jag är väldigt dålig på det där med bilder, men ska göra mig bästa, promise!

Gonatt på er.
Puss


I will stay the same

Det känns som att bloggen börjar med massa musik bara. Men jag har mina anledningar, sitter och surfar runt på Youtube! Då hittar man mycket man vill sprida vidare, mycket bra musik..
Hur som helst, gillar den här låten. Och gillar hennes poäng med låten.


7 things I hate about you



The 7 things I hate about you (oh you)
You're vain, your games, you're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy

It's awkward and silent
As I wait for you to say
But what I need to hear now
Is your sincere apology
And when you mean it, I'll believe it
If you text it, I'll delete it

And compared to all the great things
That would take too long to write
I probably should mention
The 7 that I like

The 7 things I like about you
Your hair, your eyes, your old Levi's
And when we kiss, I'm hypnotized
You make me laugh, you make me cry
But I guess that's both I'll have to buy
Your hand in mine
When we're intertwined everything's alright
I want to be
With the one I know
And the 7th thing I like the most that you do
You make me love you


Bästa låten just nu



Ke$ha - Tik Tok


Egen del i bloggen

Hejsan (å grattis ni som hittat hit!).
Jag har ju blogg tillsammans med pojkvännen på www.bogartbianca.blogg.se, men jag ville ha något "eget" också, så det här är min egna lilla del i våran blogg! www.bogartbianca.blogg.se/bianca alltså!

När jag vill skriva lite mer personliga saker så kommer jag alltså att hålla till här, men när det är lite mer "öppet" och gemensamt med pojkvännen så skriver jag på våran gemensamma blogg alltså. Hoppas ni förstår..

RSS 2.0